Παναττική διαμαρτυρία των συνταξιούχων για την κοροϊδία

Με Παναττική συγκέντρωση και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου στις 2 Οχτώβρη 2014 απαντούν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων στον εμπαιγμό της κυβέρνησης να μη δώσει απάντηση στα αιτήματα που έθεσαν οι απόμαχοι της δουλειάς μετά τη μεγαλειώδη πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα στις 19 Ιούνη 2014.

 

Τη συγκέντρωση οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΣΣΟ) ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΟΤΑ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος, την Πέμπτη (2.10.2014) και ώρα 10:30 πμ. Την υπόσχεση ότι θα δοθούν γραπτές απαντήσεις στα αιτήματα των ΣΣΟ έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε αντιπροσωπεία των συνταξιούχων σε συνάντηση που έγινε στις 21.7.2014. Η συνάντηση εκείνη, που έγινε με την παρουσία του Διευθυντή του Γραφείου του πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα, εκκρεμούσε απ' τις 19 Ιούνη 2014, καθώς εκείνη τη μέρα ο πρωθυπουργός είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Ομως παρά την παρέλευση σχεδόν δύο μηνών, δεν υπήρξε καμμία απάντηση και γι' αυτό οι ΣΣΟ αποφάσισαν νέα κινητοποίηση.

Περισσότερα...

Οδυνηρός αποχωρισμός

Ο Σταύρος Κωνσταντάς, ένας άνθρωπος του καθήκοντος με πολύχρονη δράση στα κοινά και τα συνδικάτα των μαθητών, των ΕΒΕ και των συνταξιούχων, δεν είναι πιά κοντά μας. Αναπαύεται στα χώματα της ιδιαιτέρας πατρίδας του: Τους Αγραφούς της αγαπημένης του Κέρκυρας.

 

 

Περισσότερα...

Αναβολή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό

 

 Τη Δευτέρα,  21 Ιούλη 2014, και ώρα 7:00 μμ, θα γίνει τελικά η συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ καιΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η συνάντηση εκκρεμούσε απ' τις 19 Ιούνη 2014, που έγινε η μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων και προγραμματίστηκε για τις 15 Ιούλη 2014.Υπήρξε όμως νέα αναβολή, εξαιτίας της παρουσίας του πρωθυπουργού στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Στη συνάντηση, οι συνταξιούχοι θα θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους για τις συντάξεις και την Κοινωνική Ασφάλιση.

Γραπτές θα είναι οι απαντήσεις του πρωθυπουργού στους συνταξιούχους

Την υπόσχεση ότι θα δώσει γραπτές απαντήσεις στο υπόμνημα με τα αιτήματα της μεγαλειώδους πανελλαδικής κινητοποίησης στις 19 Ιούνη 2014 έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνάντησή του με αντιπροσωπεία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΟΣΕ ΙΚΑ – ΕΤΜ, ΠΟΣ Δημοσίου, ΠΟΣ ΟΑΕΕ, ΠΟΣ Εμπόρων ΟΑΕΕ, ΠΟΣ ΟΤΑ – ΕΛΤΑ – ΝΑΤ – ΟΣΕ, που έγινε στις 21.7.2014.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στις 15 Ιούλη 2014

 Την Τρίτη, 15 Ιούλη 2014, ώρα 11:30 πμ, θα γίνει η συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

 

Η συνάντηση εκκρεμούσε απ' τις 19 Ιούνη 2014, που έγινε η μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων. Λόγω του προγράμματος του πρωθουργού δεν ήταν δυνατή η συνάντηση εκείνη τη μέρα. Οι ΣΣΟ θα θέσουν στον πρωθυπουργό το πλαίσιο με το οποίο είχαν οργανώσει το πανελλαδικό συλλαλητήριο.

free joomla templatesjoomla templates
 Copyright ©  2019  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ